Vacatures PB Techniek

Kom in aanraking met aansprekende en vooraanstaande tuinbouwbedrijven in binnen- en buitenland.

Ter versterking van ons team hebben wij de volgende vacatures:

(Junior-)Servicemonteur Elektrotechniek/Watertechniek

Storingen komen voor klanten altijd ongelegen. Voor de klanten is het dan ook belangrijk dat met een goed gevoel de storing door jou wordt opgelost!  

Als servicemonteur los je de meest uiteenlopende storingen op bij onze klanten in de complete Klimaat-, Energie- en Watersystemen. Dit kan bijvoorbeeld een klimaatcomputerprobleem zijn, maar bijvoorbeeld ook een energie technisch of watertechnisch probleem. Daarnaast verricht je het jaarlijkse onderhoud aan onze systemen bij de klanten.  Je maakt deel uit van ons serviceteam, waardoor je gemiddeld 1x per 8 weken een week storingsdienst hebt buiten de kantooruren. 

Voor deze afwisselende functie zoeken we iemand die in het bezit is van een MBO Opleiding Elektrotechniek en ervaring heeft in een vergelijkbare functie of de kennis heeft opgedaan binnen de industrie. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van Ketel, WKK en Klimaatregelingen. Vanzelfsprekend heb je een klantgerichte instelling en kun je je in het Nederlands en Engels prima uitdrukken. 

Mocht je wel voldoen aan de opleidingseisen, maar heb je nog geen ervaring, dan nodigen we je uit om ook te reageren. Je wordt dan door onze ervaren servicemonteurs opgeleid!
 

Monteur Elektrotechniek/Watertechniek

Het zelfstandig installeren, repareren en onderhouden van elektrotechnische en watertechnische installaties volgens opgegeven specificaties en planning: dàt is je taak als monteur. Deze werkzaamheden worden verricht in teamverband en onder begeleiding van de hoofdmonteur. Je werkterrein ligt in binnen- en buitenland.

Voor de functie van monteur Elektrotechniek is een afgeronde elektrotechnische opleiding noodzakelijk.


Supervisor/Hoofdmonteur Elektrotechniek 

De nieuwste projecten maken: dàt is je taak als supervisor/hoofdmonteur Elektrotechniek. Je bent de spil bij de installatie en onderhoud van complete elektrotechnische installaties in Nederland en in het buitenland. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de gehele aanleg, van A tot Z.

Momenteel vinden veel van onze projecten in het buitenland plaats, waardoor je regelmatig enkele weken in het buitenland verblijft. Daar werk je samen met onze eigen monteurs en de lokale bevolking.  

Heb je een afgeronde opleiding MBO-Elektrotechniek, ervaring in een vergelijkbare functie en vind je het geen probleem om naar het buitenland te gaan? Dan ligt hier je kans! Uiteraard kun je je in het Nederlands en Engels prima uitdrukken.


Assistent logistiek medewerker

Je ondersteunt onze logistiek medewerker en zorgt dat de materialen voor de projecten compleet en op tijd gereed gemaakt zijn voor onze montageploegen en transporten. Je controleert zendingen van leveranciers, verzamelt materialen uit het magazijn en zorgt dat alles tijdig wordt verstuurd.

Kun je netjes en secuur werken en ben je in het bezit van een heftruckdiploma, dan zijn wij op zoek naar jou! 


Panelenbouwer

Je monteert volgens specificaties in tekeningen en schema’s elektrische schakelpanelen, besturingspanelen, voedingspanelen en verdeelinrichtingen.

We bouwen de panelen volgens de wensen van de klant, waardoor geen enkel paneel hetzelfde is. Ook krijg je bij het monteren te maken met specifieke eisen die in een bepaald land gelden. 

Je voert functionele testen uit op panelen welke door jou zelf of één van jouw collega’s gebouwd zijn, zodat deze foutloos op transport kunnen gaan. Kortom, een afwisselende functie! 

We vinden het belangrijk dat je een MBO-opleiding elektrotechniek hebt gevolgd en bij voorkeur ervaring hebt in de panelenbouw van de tuinbouwtechniek. Het is fijn als je al kennis hebt van UL-regels. Vanzelfsprekend werk je netjes om een kwaliteitsproduct af te leveren! 
 

Meer weten?

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature Servicemonteur kun je contact opnemen met Barry Prins, de overige vacatures Elektrotechniek met Michel Broch of Jan van der Helm. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0174-623200. Je kunt je schriftelijke reactie sturen t.a.v. Anita Boon, personeelsadviseur, e-mail: anita@pb-techniek.nl of Honderdland 170, 2676 LT Maasdijk.