Stage bij PB Techniek

PB Techniek is een erkend leerbedrijf voor de techniek. We bieden leerlingen graag de mogelijkheid om het vak bij ons te leren.

Stage of een leerbaan bij PB Techniek?

PB Techniek is een erkend leerbedrijf voor de techniek. We bieden leerlingen graag de mogelijkheid om het vak bij ons te leren. Ook zijn wij een van de deelnemers die met het ISW Hoge Woerd een convenant hebben afgesloten. Daardoor kunnen leerlingen die verder willen in de installatie- en elektrotechniek bij ons verder komen.

BOL, BBL of snuffelstage

Volg je de beroepsopleidende leerweg (BOL)? Dan kun je bij PB Techniek stage lopen gedurende een periode. Als je de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgt, werk je vier dagen en ga je één dag naar school. Ook ben je welkom voor een 'snuffelstage' om te kijken of werken in de techniek iets voor je is. PB Techniek doet elk jaar mee aan Westland On Stage. Als vmbo-leerling kun je hier kennismaken met veel beroepen. Op de kijkdag ben je welkom om bij PB Techniek langs te komen.

Solliciteer nu naar een stageplek of leerbaan bij PB Techniek.

Stuur je gegevens naar onze personeelsfunctionaris Anita Boon: anita@pb-techniek.nl en geef aan in welke periode je stage wilt lopen en wat je tijdens je stage bij ons wilt leren of voor welke periode je op zoek bent naar een leerbaan. Dan kunnen we op dat moment beoordelen of we stage-mogelijkheden hebben.