• Watertechniek

  De juiste toediening van water is van groot belang voor de kwaliteit van planten, groenten en bloemen. PB Techniek heeft veel ervaring in de toepassing van innovatieve technieken om de plant van water en voedingsstoffen te voorzien. Ervaring, die elke dag verder toeneemt.

  Meer informatie

 • Elektrotechniek voor uw gehele kas

  PB Techniek is van huis uit dé elektrotechnische installateur voor de glastuinbouw. Elk systeem dat wordt gebruikt op moderne glastuinbouwbedrijven engineeren, produceren en installeren we. Geavanceerde technologie gaat hand in hand met kennis van zaken. Daardoor heeft u de zekerheid van een systeem dat doet wat het moet doen. Niet alleen in de kas, maar ook in de bedrijfsruimte en de kantoren.

  Meer informatie

 • Uw buitenteelt perfect beschermd

  PB Techniek levert oplossingen voor nachtvorstberegening, droogteberegening en sproeicapaciteiten voor zowel ondergrondse als bovengrondse beregening.

  Meer informatie

 • PB Techniek is gespecialiseerd in nachtvorstberegening

  PB Techniek is gespecialiseerd in nachtvorstberegening in de fruitteelt en de tuinbouw om schade als gevolg bevriezing in het voorjaar te voorkomen.

  Meer informatie

PB Techniek, dé toeleverancier van elektro-, watertechniek en automatisering

PB Techniek is toeleverancier van elektro-, watertechniek en automatisering voor de internationale tuinbouw. We hebben ruim 25 jaar ervaring opgedaan bij uiteenlopende projecten. Als zelfstandige onderneming kunnen we slagvaardig werken en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Dat herkennen onze klanten: bedrijven in de groenten-, bloemen- en potplantenteelt, in Nederland en ver daarbuiten. Met ongeveer veertig medewerkers in vaste dienst hebben we de capaciteit om de meest grootschalige projecten zelf uit te voeren.