Elektrotechniek voor uw gehele kas

PB Techniek is van huis uit dé elektrotechnische installateur voor de glastuinbouw, bedrijfsruimte en kantoren. Elk systeem dat wordt gebruikt op moderne glastuinbouwbedrijven engineeren, produceren en installeren we. Geavanceerde technologie gaat hand in hand met kennis van zaken.

Met het Solardeck is opladen verleden tijd!

Wilt u geen omkijken meer naar het opladen van uw buisrailwagens? Met het innovatieve Solardeck laden de wagens zich automatisch op. Voor de ontwikkeling van het Solardeck hebben PB Techniek en Berg Hortimotive de handen ineen geslagen.

Het Solardeck bestaat uit een zonnepaneel dat op elke buisrailwagen kan worden gemonteerd. Niet alleen op nieuwe wagens, maar ook op bestaande wagens. Buisrailwagens hoeven niet meer naar de laadzone te worden getransporteerd. Gemiddeld is de investering binnen drie jaar terugverdiend. Om het systeem efficiënt en stevig te kunnen monteren is een opbouwset verkrijgbaar. De set bestaat uit een speciaal frame en alle montagematerialen.

Voordelen van het Solardeck:

  • De investering is gemiddeld binnen drie jaar terugverdiend.
  • Het systeem bestaat uit meerdere zonnepanelen die gelijkstroom opwekken om de buisrailwagen aan te drijven.
  • De panelen maken zowel gebruik van zonlicht als assimilatiebelichting. In de donkere maanden hoeft u dus niet bij te laden.
  • Door de schaduwwerking van de panelen staan medewerkers niet langer meer in de felle zon, dus gaat de arbeidsproductiviteit omhoog.
  • Ook met een gemonteerd Solardeck blijft de buisrailwagen stabiel in gebruik.

Investeer met subsidie!

Met het Solardeck investeert u in zonne-energie, waardoor u in aanmerking komt voor aantrekkelijke subsidieregelingen van de overheid.

Het Solardeck laten installeren in uw bedrijf?