Elektrotechniek voor uw gehele kas

PB Techniek is van huis uit dé elektrotechnische installateur voor de glastuinbouw, bedrijfsruimte en kantoren. Elk systeem dat wordt gebruikt op moderne glastuinbouwbedrijven engineeren, produceren en installeren we. Geavanceerde technologie gaat hand in hand met kennis van zaken.

Panelenbouwers die thuis zijn in de glastuinbouw

PB Techniek beschikt over een aparte afdeling die zich volledig toelegt op het bouwen van panelen voor tuinbouw- en industriële projecten. Een deel daarvan is standaard fabricage, maar grotendeels worden de panelen speciaal voor projecten gebouwd, zodat het geheel compact en eenvoudig geïnstalleerd kan worden op locatie.

De voordelen van eigen panelenbouw

  • Alle panelen worden gebouwd volgens hoogwaardige Nederlandse normen, aan gepast aan lokale condities en voorschriften.
  • Panelen inclusief instructietekeningen en aansluitgegevens, geïntegreerd op een scherm voor een eenvoudige en kostenbesparende aansluiting.
  • Afstemming van de bouw met de computerafdeling is eenvoudig. In sommige gevallen leidt dit tot een unieke samenwerking en worden complete computers ingebouwd in het paneel zelf. Hierdoor is het aantal aansluitingen beperkt, wat de storingsgevoeligheid van het complete systeem minimaliseert. 
  • Op locatie kan de monteur een dergelijke combinatie als een complete bouwdoos direct aansluiten op het net.

Kom meer te weten over panelenbouw voor tuinbouw- en industriële projecten!